| |
TolaWos | 08.11.2024 14:08:31 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 227 #8225069 Od: 2020-6-22
| Cześć! Szukam dobrego wyposażenia do swojej kuchni gastronomicznej. U kogo się w sprzęty, meble i naczynia zaopatrywaliście? |
| |
Electra | 01.06.2025 18:03:03 |

 |
|
| |
Jarmin | 09.11.2024 17:06:50 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 343 #8225308 Od: 2018-9-15
| Na pewno do własnego lokalu gastronomicznego, czy restauracji będziecie potrzebowali solidnych rozwiązań, które znacząco usprawnią Wam pracę i zachowają niezawodność przez lata. Tutaj na pewno warto rozpocząć poszukiwania od Invest Horeca https://investhoreca.pl/ mają wszystko, co może być potrzebne aby móc efektywnie pracować i przygotowywać posiłki dla swoich gości na czas. |
| |
PatrykW | 12.11.2024 09:02:52 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 461 #8225780 Od: 2020-6-24
| Tutaj sobie sprawdź ofertę wyposażenia gastronomicznego do restauracji https://investhoreca.pl/q/?keywords=nierdzewn |
| |
Ferek | 12.11.2024 09:09:40 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 506 #8225781 Od: 2020-6-14
| Jakość przy wyposażeniu gastronomicznym jest kluczowa, bo chcemy móc sprawnie pracować i co chwile nie odsyłać sprzętu na naprawy oraz kupować nowy. |
| |
OnnaM | 22.11.2024 13:36:34 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 156 #8228667 Od: 2020-6-22
| Takie rozwiązania, jak piece, zmywarki, obieraczki, wilki czy trzony można znaleźć w invest horeca https://investhoreca.pl/q/?keywords=kuchnia. Do tego nie ma problemów ze znalezieniem potrzebnych akcesoriów, naczyń, czy też drobnicy aby jak najlepiej przygotować się do otwarcia i obsługi gości. |
| |
adziorkowa | 04.01.2025 14:06:11 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 436 #8239513 Od: 2018-5-24
| Ferek ma rację, solidność sprzętu to absolutna podstawa w gastronomii – bez tego można sobie zafundować więcej problemów niż korzyści. Ale wiecie, jest jeszcze jedna rzecz, o której często się zapomina, a która ma ogromne znaczenie. Chodzi o transport produktów – zwłaszcza tych wymagających chłodzenia czy mrożenia. Bez odpowiednich warunków, jak zabudowa chłodnia, nawet najlepsze wyposażenie kuchni nie pomoże, jeśli składniki nie dotrą w odpowiedniej formie. Kiedyś znajomy prowadzący lokal miał problem z dostawami lodów, bo temperatura w transporcie nie była utrzymana – skończyło się na stratach. Warto o tym pamiętać na każdym etapie działania lokalu.
|
| |
Electra | 01.06.2025 18:03:03 |

 |
|