KELNER/KELNERKA restauracja w centrum Krakowa |
PODSTAWOWE OBOWIĄZKI: • Obsługa Gości hotelowych zgodnie ze standardami hotelu • Zapewnienie wysokiego stopnia zadowolenia Gości Restauracji, Lobby Baru i Patio • Zapewnienie najwyższej jakości obsługi Konsumenta zgodnie ze standardami • Znajomość Kart menu, promocji i cen serwowanych potraw, dań, drinków • Dokonywanie niezbędnych formalności związanych z pobytem gościa w hotelu • Wyjątkowa dbałość o czystość i porządek • Sumienność, obowiązkowość, punktualność WARUNKI PRACY – SPECYFIKA STANOWISKA • Stały kontakt z ludźmi • Różnorodność codziennych zadań • Praca w dni wolne i święta • Pełna dyspozycyjność WYMAGANIA: • Bardzo dobra znajomość j. angielskiego, dodatkowym atutem będzie znajomość innych języków obcych • Właściwa dla stanowiska pracy prezencja • Umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji • Komunikatywność i pozytywne nastawienie do otoczenia • Opanowanie i determinacja w dążeniu do celu • Umiejętność pracy zespołowej • Dyspozycyjność |